ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Το Σάββατο ώρα 12 όλοι στο Άκτιο...

Η περιφερειακή κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ καταγγέλλει με το πιο σκληρό τρόπο την επέμβαση των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ στη Λιβύη μετά την απόφαση του Ο.Η.Ε. και με πρόσχημα την προστασία των αμάχων και τον ανθρωπισμό. 

Όλοι αυτοί βομβαρδίζουν με πρόσχημα τη προστασία του Λαού της Λιβύης από τον καθεστώς Καντάφι αλλά με βασικό στόχο να ελέγξουν την ενέργεια και το φυσικό αέριο της περιοχής τα πετρελαϊκά κοιτάσματα της οποίας ανέρχονται στο 2% της παγκόσμιας παραγωγής με συνεχή αυξανόμενη τάση. 

Επίσης είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία των ΗΠΑ να ελέγξουν και πολιτικά πλήρως την περιοχή και να τρομοκρατήσουν και τους υπόλοιπους λαούς που έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στα δικτατορικά φιλοδυτικά καθεστώτα.


Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχοντας και τη πλήρη στήριξη της Ν.Δ. έσπευσε αμέσως πριν καλά καλά παρθεί η απόφαση να συμμετάσχει ενεργά στην Ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη αποδεικνύοντας με το καλύτερο τρόπο ότι είναι από τους πιο πιστούς στην υπηρεσία των πολεμοχαρών του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. 

Η κυβέρνηση της άγριας λιτότητας και του ψέματος μετατρέπεται έτσι και σε κυβέρνηση του αίματος παραχωρώντας 3 στρατιωτικές βάσεις (Ακτίου, Άραξου και Σούδας) μια φρεγάτα ένα ελικόπτερο και ένα ραντάρ.


Η Ιμπεριαλιστική σταυροφορία των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ δε γίνεται για να προασπίσει το λαό της Λιβύης από το Καντάφι. Η απαλλαγή του Λαού της Λιβύης από το καθεστώς Καντάφι θα πρέπει να είναι έργο του ίδιου του Λιβυκού λαού και μόνο από αυτόν θα επιτευχθεί υπέρ των συμφερόντων του. 

Αλλιώς θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Ευρωπαϊκού και του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και θα εγκαθιδρύσει ένα νέο καθεστώς πλήρως ελεγχόμενο από αυτούς.


Οι εργαζόμενοι και η νεολαία στην Ελλάδα θα πρέπει να παλέψουν ενάντια στη επέμβαση των Ιμπεριαλιστών στη Λιβύη και στη συμμετοχή της Ελλάδας σ΄αυτήν, για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. 

Να απαιτήσουν να μη παραχωρηθεί καμία διευκόλυνση από τον ελληνικό εναέριο χώρο για βομβαρδισμούς να μην χρησιμοποιηθούν οι βάσεις και να κλείσουν άμεσα και να γυρίσει πίσω η ελληνική φρεγάτα από τη περιοχή καθώς και τα ελληνικά αεροπλάνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ