ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Πρώτο θέμα συζήτησης ο κόβος Ωρωπού..

Η βελτίωση της εθνικής οδού Πρέβεζας –Ιωαννίνων (στο ύψος του κόμβου του Ωρωπού), θα συζητηθεί με κατεπείγουσα μορφή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Το θέμα είναι το πρώτο στην ημερήσια διάταξη και η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να δρομολογήσει άμεσα τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού προς την πλευρά της Πρέβεζας, παρουσιάζει καμπυλότητα με μικρή κατωφέρεια, ενώ στο άκρο δεξιό της Εθνικής Οδού υπάρχουν προστατευτικά στηθαία (μπάρες), λόγω γέφυρας που υπάρχει στο συγκεκριμένο οδικό σημείο. 

Μάλιστα η αυτοψία της τροχαίας έχει δείξει ότι λόγω της περιορισμένης ορατότητας αρκετοί οδηγοί εισέρχονται και ακινητοποιούν προσωρινά τα οχήματά τους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πρέβεζα, προκειμένου να ελέγξουν την κυκλοφορία επί της Ε.Ο, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. 

Όλα αυτά μαζί με στοιχεία άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών θα τεθούν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο και θα «εξουσιοδοτήσει» τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης