Στο Δημαρχείο η Αποστολάκη

Επίσκεψη στο δημαρχείο Άρτας πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Μιλένα Αποστολάκη όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη και μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής. 

Η επίσκεψη της κυρίας Αποστολάκη έγινε με αφορμή την έλευσή της στην Άρτα, στα πλαίσια της ανοιχτής σύσκεψης που έχει προγραμματιστεί να γίνει με την παρουσία της στις 7.μ.μ. στη γέφυρα Καλογήρου με θέμα την αναδιαμόρφωση και αναδιάταξη του συνεταιριστικού κινήματος. 

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε στην αρμόδια Υφυπουργό τα προβλήματα της περιοχής στον αγροτικό τομέα και την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει για τους παραγωγούς εν μέσω και της οικονομικής κρίσης. Η κυρία Αποστολάκη τόνισε απ’ την πλευρά της ότι η αντιμετώπιση της κρίσης και η έξοδος από την κρίση μπορεί να έρθει στη χώρα μέσα από την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και της αγροτικής παραγωγής. 

«Αυτή είναι η βαριά μας βιομηχανία» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας αναφορά και στο θέμα της αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών μέσα από έναν κεντρικό σχεδιασμό και στρατηγική για τον αγροτικό τομέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης