ΑΚΤΙΟ: Δυναμικό αγροτικό συλλαλητήριο

Στα διόδια του Ακτίου βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Βορειοδυτικής Ελλάδας, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους ενάντια στη διαχρονικά αντιαγροτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων και εκφράζοντας την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους. 

Την έμπρακτη συμπαράστασή τους εξέφρασαν φορείς της περιοχής, μεταξύ αυτών το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας η ΕΑΣ Λευκάδας (ΤΑΟΛ) κ.α, που συμμετείχαν με πολυπληθείς αντιπροσωπείες στο συλλαλητήριο. Ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία, ενώ το ψήφισμα διαβάστηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας. 

Ακολούθησε συμβολικός αποκλεισμός των σταθμών διοδίων της ζεύξης, κατά την διάρκεια του οποίου μοιράστηκε το ψήφισμα στους διερχόμενους οδηγούς, που περνούσαν ελεύθερα τα διόδια, ενώ απηύθυναν κάλεσμα στο κοινό αγώνα της «Πανηπειρωτικής Επιτροπής Αγώνα», ενάντια στο ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. 

Τέλος οι συνδικαλιστές κάλεσαν τον αγροτικό κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στην αυριανή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ μαζί με τις Συσπειρώσεις ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΟΓΕ σε όλη τη χώρα.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης