Σήμερα στην Γέφυρα Καλογήρου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Τις προθέσεις του υπουργείου σχετικά με το νομοσχέδιο περί Συνεταιρισμών θα αναπτύξει σήμερα (Παρασκευή) σε περιφερειακή συνάντηση η υφυπουργός Μιλένα Αποστολάκη στα συνδικαλιστικά και συνεταιριστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής της Ηπείρου. 

Η πρόσκληση αφορά κυρίως τους εκπροσώπους του Συνεταιριστικού Κινήματος, ωστόσο θα δοθεί η δυνατότητα σε φορείς που επιθυμούν να πάρουν τον λόγο και να καταθέσουν τις απόψεις τους για ζητήματα που αφορούν γενικότερα τον Α’γενή κλάδο. 

Η συνάντηση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο καφενείο «Γκίζα», στην Γέφυρα Καλογήρου, ώστε να μοιραστούν οι αποστάσεις μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ηπείρου, και τον συντονισμό της διαδικασίας έχουν αναλάβει από κοινού οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας και Άρτας. 

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΕ Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρο Κατσάνο, μεταξύ των προβλημάτων που απασχολούν το Νομό και θα τεθούν στην κ. Αποστολάκη, είναι και το θέμα της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ». 

Όπως τονίζει ο κ. Κατσάνος το υπουργείο γνωρίζει τα προβλήματα όπως την έντονη ανησυχία για την αδιάθετη παραγωγή, για τα προβλήματα που υπάρχουν στα εσπεριδοειδή, την ελιά και φυσικά το μέλλον του αγροτικού τομέα στην περιοχή μας γενικά.«Όλα αυτά θα τεθούν στην περιφερειακή αυτή συνάντηση, είπε ο κ. Κατσάνος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος, με τα συνεταιριστικά στελέχη της Ηπείρου.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης