Δάσκαλος ο Πύρρος Δήμας!

Πτυχιούχος δάσκαλος είναι εδώ και λίγες μέρες ο Πύρρος Δήμας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών γνωστός για την αγάπη που έχει στα παιδιά αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να γίνει δάσκαλος και τα κατέφερε.


Ο Πύρρος που ορκίστηκε προχθές παρέλαβε το πτυχίο από τα χέρια του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσιου Πελεγρίνη.

Στην τελετή ορκομωσίας έδωσαν το παρών η σύζυγος του 40χρονου πλέον Πύρρου Δήμα, τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους αλλά και πολλοί φίλοι του ολυμπιονίκη μεταξύ των οποίων οι παλιοί του συναθλητές Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης.

 http://www.protothema.gr/

Σχόλια

  1. Ο Πύρρος Δήμας είναι ένας Έλληνας που αξίζει την αγάπη καί την τιμή ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Επειδή είμαστε λαός με ασθενή μνήμη, πρέπει να υπενθυμίσω ότι, τόσες καί τόσες φορές ο Πύρρος μας έκανε να σκιρτήσει η καρδιά μας από αγωνία καί ενθουσιασμό. Δεν θα ήταν υπερβολή αν αυτή η Βουλή που δεν την θεωρώ ότι περιποιεί τιμή στον Ελληνικό λαό, έστω καί έτσι, έβγαζε ένα ψήφισμα καί ανεκήρυσσε τον Πύρρο Δήμα άξιο της Πατρίδος. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης