ΠΑΣΟΚ: Οργανώνουν μυστικά δείπνα

Τι είπαν - Ποιοι κλήθηκαν 
και γιατί δεν προσήλθαν

Με καζάνι που βράζει μοιάζει το ΠΑΣΟΚ, όπως προκύπτει από τις υπόγειες διεργασίες που γίνονται στο εσωτερικό του.

Το δείπνο οργανώθηκε στο σπίτι του βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη, την επομένη του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών και αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς σ’ αυτό συμμετείχαν και τρία μέλη της κυβέρνησης.

Ο λόγος για τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη.

Παρόντες, επίσης, εμταξύ άλλων, οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Τάκης Ρήγας, Τόνια Αντωνίου και Γιώργος Λιάνης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας -που είχε στηρίξει ο Κώστας Λαλιώτης- Κώστας Βέρρας.

Η κουβέντα, όπως αποκαλύπτει η Real News, μεταξύ των παρευρισκομένων αποκάλυψε πολλά: «Γιατί δεν ήρθε ο Φλωρίδης; Τον καλέσαμε», ρώτησε ένας εκ των βουλευτών, για να λάβει την απάντηση «μα, μην είσαι βέβαιος ότι ήθελε να έρθει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν κληθεί και άλλοι βουλευτές, όπως ο Νίκος Σαλαγιάννης και ο Έκτορας Νασιώκας, δεν μπόρεσαν όμως να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στη συζήτηση έγιναν «πιεστικές» ερωτήσεις προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί δεν λαμβάνει περισσότερες αποστάσεις από τον Γ. Παπανδρέου και γιατί δεν υιοθετεί μια πιο διακριτική στάση έναντι του πρωθυπουργού ώστε να καταστεί ενεργός εσωκομματικός πόλος.

Σύμφωνα με παρόντες, στο δείπνο ο Βενιζέλος «ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια ψυχρός, άγευστος και κυρίως ουδέτερος».

Πηγή: NewsBeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης