Ο Sotirios με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα Τζουμέρκα;

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα, ο αδελφός του Δημάρχου Αγνάντων Χρήστου Χασιάκου, Σωτήριος. Ο οποίος έτσι και με τον τρόπο αυτό θέλει να συμπαρασταθεί, τόσο για την υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου, στο νέο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, όσο επίσης να συμπαρασταθεί και στον  άλλο αδελφό του, τον γνωστό γυναικολόγο της Αθήνας Δημήτρη Χασιάκο, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής. 


Ο Σωτήριος Χασιάκος είναι Διευθυντής του αριστοκρατικού κλάμπ "Λες Αμπάσαντερ" στην περιοχή Πάρκ Λέιν του Λονδίνου και ο πλέον έμπιστος άνθρωπος του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Με τον Σερ Άλεξ συνδέονται με μεγάλη φιλία πριν από πολλά χρόνια. Όταν ο Φέργκιουσον ήταν φρέσκος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με πολλά προβλήματα η θέση του ήταν πολύ δύσκολη. Ο Σωτήρης τού συμπαραστάθηκε. Σήμερα τους δένει μια πολύ δυνατή προσωπική φιλία.
Οταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βαρκελώνη την Μπάγερν, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον κάλεσε κοντά του τον Σωτήρη και του έδωσε να κρατήσει το Κύπελλο. Μια κίνηση που έδειξε τη στενή φιλία τους.

Έτσι δεν αποκλείεται αν τελικά έρθει στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, να έρθει με τον Σερ Αλεξ, πράγμα πολύ δύσκολο μιας και η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε πλήρη αγωνιστική περίοδο τόσο για το πρωτάθλημα Αγγλίας, όσο και τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Πάντως η φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει δείχνει τους δύο φίλους  σε μια ευχάριστη και ανθρώπινη στιγμή...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ