ΑΡΤΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ: Η φωτογραφική μας διαδρομή...

Δείτε 27 φωτογραφίες της διαδρομής από την μαγεία της Πίνδου

Πλέον ο δρόμος σύνδεσης Τρικάλων – Άρτας από χθες είναι γεγονός και ένα όνειρο ζωής αρκετών δεκαετιών έχει γίνει πραγματικότητα, μετά από αρκετές και υπεράνθρωπες προσπάθειες τουλάχιστον από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε εμείς εδώ στην Άρτα.


Με την λειτουργία της σύραγγας "Γκρόπας", όπως και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, γράφαμε ότι σε 2 ώρες, (όχι φυσικά σήμερα λόγω του χιονιού) θα μπορεί κάποιος να κάνει την όλη διαδρομή.

Μια διαδρομή που είναι γεμάτη από τις μαγικές εικόνες της Πίνδου όπου απλόχερα η φύση την έχει προικίσει. Έτσι από χθες αυτή την μαγεία που είναι δίπλα μας ο καθένας μας θα απολαμβάνει κάνοντας αυτή την διαδρομή. Όπως επίσης θα απολαμβάνει και το καφεδάκι του σε τέτοιου είδους μαγαζιά, όπως αυτό της φωτο που είναι από την Μεσοχώρα Τρικάλων.

(Κάντε κλικ στις φωτο να τις δείτε σε μεγένθυση)














Σχετικές αναρτήσεις:

Ο δρόμος ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΤΑ: Έχει την δική του ιστορία...

Άρτα - Τρίκαλα από αύριο μόνο 2 ώρες...!!!

Το σύνολο περίπου των φωτογραφιών εκτός από τις πρώτες 5-6 είναι του Θοδωρή Κλιάφα από το ιστολόγιο που διατηρεί με τίτλο "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ" και ηλεκτρονική διεύθυνση το pindos.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ