Έλεος Κα Νταλάρα...

Και οι υπουργοί τη χλιδή τους…

Την ώρα που η τρόικα πίεζε στον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας την υπουργό για άγριο ψαλίδι σε μισθούς και εργασιακά δικαιώματα, έξι ορόφους πιο κάτω, στο γραφείο της υφυπουργού στον 2ο, το «αριστοκρατικό laminate αντικαθιστούσε το ψυχρό μάρμαρο αντί του ευτελούς ποσού των 7.000 ευρώ…

Περίπου δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Νταλάρα αποφάσισε να βάλει για λίγο στην άκρη τις «μικρότητες» του μνημονίου και να ασχοληθεί με το… παρκέ του γραφείου της.

Επέλεξε λοιπόν να τοποθετηθεί laminate, ένα υλικό που έχει χαρακτηριστεί «αριστοκρατικό», καθώς αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου - το συναντάμε σε χώρους υψηλής αισθητικής, όπως καταστήματα πώλησης επώνυμων ρούχων και υποδημάτων και σε επιλεγμένα εστιατόρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, θεωρείται κατάλληλο για ψηλοτάκουνες γόβες διότι είναι ηχομονωτικό, ενώ η ελαφρά ανάγλυφη επιφάνειά του κάνει το περπάτημα πιο διακριτικό, αλλά και άνετο.

Το συνολικό κόστος έφτασε περίπου 7.000 ευρώ. Όσα, δηλαδή, περίπου παίρνει σε έξι μήνες ένας συμβασιούχος του υπουργείου Εργασίας, στο οποίο η κυρία Νταλάρα είναι υφυπουργός. Και ίσως και λιγότερα, μετά τη συνάντηση της τρόικας με την υπουργό κυρία Κατσέλη, έξι ορόφους πιο πάνω…

ΥΓ-"Α.ΤΖ": Δεν μου τα έδεινες εμένα αυτά τα χρήματα Κα Νταλάρα... Θα ξεχρεωνόμουν !! 

Πηγή: NewsBeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ