Κύπρος / Λεύκαρα: Ένας "Άρτινός" ξανά υποψήφιος...!!


- Είχε υπογράψει με τον Κώστα Βάγια την αδελφοποίηση μεταξύ Δήμου Αρταίων και Λευκάρων
- Ως Ευρωβουλευτής είχε επισκεφθεί την περιοχή στα πλαίσια της εκδήλωσης "Προοπτικές Ανάπτυξης της κοιλάδας του Αχελώου" το 2013
- Διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Χρήστο Χασιάκο




Ένας δοκιμασμένος φίλος της Άρτας, είναι ξανά υποψήφιος για το Δήμο Λευκάρων της Κύπρου. Ο κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους είναι γνωστός στην Άρτα με αφορμή την υπογραφή του στο κείμενο πριν από πριν λίγα χρόνια, επί δημαρχίας του στο Δήμο Λευκάρων και επί δημαρχίας Άρτας του αείμνηστου Κώστα Βάγια όπου έγινε αδελφοποίηση των Λευκάρων με τον Δήμο Αρταίων.

Ο πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής Σοφοκλής Σοφοκλέους ξαναγυρίζει στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Τον Σοφοκλή Σοφοκλέους αποφάσισε τελικά χθες το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ για υποψήφιο για τον Δήμο Λευκάρων στις εκλογές του Δεκεμβρίου. 

Η απόφαση πάρθηκε με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ του κ.Σοφοκλέους, με τα μέλη να εκφράζουν την άποψη ότι είναι μια επιλογή νίκης και μια υποψηφιότητα ενότητας για το κόμμα στον συγκεκριμένο Δήμο, όπου παραδοσιακά η ΕΔΕΚ καταγράφει πολύ ψηλά ποσοστά. Υπενθυμίζεται ότι ο Σοφοκλής Σοφοκλέους έλαβε την περασμένη Δευτέρα και την στήριξη του ΔΗΣΥ.

Τέλος σημειώνουμε ότι ο κ. Σοφοκλέους διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με το πρώην Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ Χρήστο Χασιάκο τον οποίο φιλοξένησε στα Λεύκαρα.

Κλείνοντας ευχόμαστε στο φίλο Σοφοκλή ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

aetostz.blogspot.gr/

Φώτο από την συμμετοχή του (δεξιά στη φώτο)  στην εκδήλωση για την ανάπτυξη της  Κοιλάδας Αχελώου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης