Τζουμέρκα:Καρκινοβατεί η οριοθέτηση της Πλατανούσας


Το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Μιχελάκη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων κ. Δ. Τσιλογιάνη, τον πρόεδρο και τους συμβούλους του τοπικού συμβουλίου Πλατανούσας κ. Γ. Τριάντο, Κ. Νταλίτσα και Χρ. Τζίμα,...



...το γενικό γραμματέα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού κ. Αρ. Κρικώνη και αρκετούς κατοίκους.

Το θέμα δεν μπορούσε να είναι άλλο από την πολυσυζητημένη εκκρεμότητα της οριοθέτησης του χωριού. Θέμα το οποίο εδώ και τριάμισι χρόνια έχει «σκαλώσει» στο δασαρχείο Ιωαννίνων το οποίο αδυνατεί να φέρει εις πέρας.

Τα προηγούμενα 16 χρόνια κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη να το διευθετήσει. Όλοι οι έως τώρα αιρετοί απέδειξαν πως ασχολήθηκαν με το σοβαρό αυτό πρόβλημα μόνο επιφανειακά και για ψηφοθηρικούς λόγους, αφού κανένας τους δεν ασχολήθηκε σοβαρά για την επίλυσή του.


Ο μόνος που δείχνει αποφασισμένος να λάβει τέλος αυτή η εκκρεμότητα που βασανίζει το σύνολο των κατοίκων της Πλατανούσας είναι ο νυν αντιδήμαρχος κ. Δ. Τσιλογιάννης.

Ο οποίος μάλιστα έφερε πρόσφατα το θέμα και στη Βουλή. Στη δε συνάντηση τους με τον κ. Μιχελάκη του παρέδωσαν λεπτομερές υπόμνημα με το πρόβλημα και το αίτημα των συχωριανών τους για επείγουσα αντιμετώπισή του, λέγοντάς του πως η Πλατανουσιώτες δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία και την απομόνωση και ζητώντας του ν΄ασχοληθεί άμεσα και με σοβαρότητα γι΄αυτό.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχελάκης αφού τους άκουσε με προσοχή, υποσχέθηκε στην επιτροπή πως θα προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ώστε η οριοθέτηση να καταστεί πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Κώστας Μπατσής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης