Ιωάννινα: Εντοπίστηκε νεκρός ο Στέφανος Σκοπούλης


 Τον εντόπισε νεκρό η αδελφή του!

Τραγικός επίλογος... Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα ο Γιαννιώτης γιατρός καρδιολόγος Στέφανος Σκοπούλης.



Ο Στ.Σκοπούλης που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στην περιοχή Σβάρες, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και της Αγίας Μαύρας.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη συγγενικά του πρόσωπα και μέλη του... Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων,ενώ κινούνται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που μετείχαν στις έρευνες.

Έτσι,στη μια σήμερα το μεσημέρι,η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στην αδερφή του και τον γαμπρό του,οι οποίοι μαζί με μια φίλη του και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων,τον εντόπισαν νεκρό,στην θέση Σβάρες, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και της Αγίας Μαύρας,στο όρος Χιονίστρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος ιατρός,έχει πολλαπλά τραύματα τα οποία είναι πιθανό να προήλθαν από την πτώση του στο σημείο,ενώ λίγα μέτρα ποιο δίπλα,βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Δήλωση Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης σε δήλωσή του αναφέρει:

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου Στέφανου Σκοπούλη, ο οποίος καθ' όλη την επιστημονική - επαγγελματική του πορεία παρέδιδε μαθήματα ανθρωπιάς.

Κατά δε την πολύχρονη θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε ως νομαρχιακός, είτε ως δημοτικός σύμβουλος, αγωνιζόταν με πάθος και μαχητικότητα για τις ιδέες που πρέσβευε.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση ανεύρεσης και διάσωσης του Στ. Σκοπούλη και ειδικότερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ΕΜΑΚ και τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας που ανέλαβε τον συντονισμό των ενεργειών.

Τέλος, ελπίζω η Ηπειρωτική κοινωνία να μη ξαναβρεθεί στη θέση να πενθεί μέλος της από δυστύχημα σε ορειβατική διαδρομή.

Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ

epiruspost.gr, epirusgate.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης