Άρτα: Ήρθαν τουρίστες!!...Μέσω Πρέβεζας!!


Για ακόμα μια φορά έδεσε στην Πρέβεζα το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Aegean |Odyssey! Αυτή την φορά όμως δεν επέλεξε την παραλία της πόλης αλλά το εμπορικό λιμάνι.



Η άφιξη του πλοίου εντάσσεται στο πλαίσιο της κρουαζιέρας με ονομασία «Βυζάντιο και Θησαυροί του Αιγαίου» (Κωνσταντινούπολη-Βενετία) και «Μεγάλο ταξίδι στους κλασσικούς πολιτισμούς»

Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι επιβάτες, μεταφέρθηκαν χθες Σάββατο, με λεωφορείο στην Άρτα, όπου ξεναγήθηκαν στις Βυζαντινές εκκλησίες της πόλης (Παρηγορητρίας - Αγίας Θεοδώρας κλπ), ενώ οι λιγοστοί που επέλεξαν να μείνουν στην Πρέβεζα διήνυσαν αρκετά μέτρα για να μπουν στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης ...

Σημειώνουμε ότι το «Aegean Odyssey» ακολουθεί διαδρομή οκτώ ημερών στη Μεσόγειο, με αφετηρία το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης και ενδιάμεσα λιμάνια προσέγγισης, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Πάτμου, του Γυθείου, της Πρέβεζας, της Κέρκυρας, του Ντουμπρόβνικ, της Ραβένα και κατάληξη στη Βενετία.

ΣΗΜ: Δεν γνωρίζουμε αν στην άφιξη των τουριστών στη πόλη, υπήρχε στην υποδοχή τους εκπροσώπηση από πλευράς Δήμου Αρταίων ή ΠΕ Άρτας... 

Σημειώνουμε επίσης το γεγονός ότι πολλοί από τους τουρίστες, μεμονωμένα, επισκέφθηκαν και το κέντρο της πόλης...   

Το «Aegean Odyssey» στο λιμάνι του Βόλου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης