Άρτα: Έκκληση για συνετή και ορθολογική χρήση του νερού


Ο Δήμος Αρταίων και η ΔΕΥΑΑ, μετά τη συνεχή έλλειψη νερού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αρταίων, ενημερώνει τους δημότες του Δήμου ότι θα πρέπει να κάνουν συνετή και ορθολογική χρήση του νερού, ιδιαίτερα κατά την περίοδο αυτή των καλοκαιρινών μηνών. 




Επειδή η κατανάλωση αυτή την εποχή είναι αυξημένη λόγω της κατανάλωσης του νερού για άρδευση κήπων, καλλιεργειών κ.α., η ΔΕΥΑ Άρτας κάνει έκκληση στους κατοίκους να κατανοήσουν το πρόβλημα που παρατηρείται και ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΣΟΥΝ την κατανάλωση νερού στο πότισμα των καλλιεργειών και κήπων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα υδροδότησης των κατοικιών τους.

Παρακαλούνται οι συνδημότες μας καταναλωτές νερού, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, να χρησιμοποιούν το νερό μόνο για τις ανάγκες ύδρευσης, να αποφεύγουν τη σπατάλη νερού σε ώρες αιχμής και οι κήποι των κατοικιών να ποτίζονται μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η κατανάλωση νερού χωρίς καταμετρητή νερού επισύρει πρόστιμα για τους παραβάτες και η ΔΕΥΑ Άρτας θα είναι αυστηρή ως προς την επιβολή τους. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης