Θερινό σινεμά - Σήμερον...: Ο κατεργάρης


Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο, ο "Αετός των Τζουμέρκων", θα επιλέγει βίντεο με παλιές καλές ελληνικές ταινίες

Έτσι, στη πρεμιέρα του θερινού μας σινεμά, επιλέξαμε το βίντεο με τη ταινία "Ο κατεργάρης". Είναι μια συμπαθητική κωμωδία ηθών, όπου το κωμικό στοιχείο βγαίνει από τη σύγκρουσή τους και κυρίως από τις ερμηνείες, με ξεχωριστή εκείνη του Χρόνη Εξαρχάκου. 




Παραγωγή: Finos Film
Α' Προβολή: 5 Απριλίου 1971
Κατηγορία: Κωμωδία
Σκηνοθέσια: Γιάννης Δαλιανίδης
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης

Ηθοποιοί:
 
Χρόνης Εξαρχάκος, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Κατερίνα Γιουλάκη, Σπύρος Καλογήρου, Βασίλης Τσιβιλίκας, Καίτη Ιμπροχώρη, Λευτέρης Βουρνάς, Δώρα Φυτιζά, Ειρήνη Κουμαριανού, Νικόλ Κοκκίνου, Στράτος Παχής, Δημήτρης Αρώνης, Νάσος Κεδράκας, Τάσος Μασμανίδης, Πάνος Σαργέντης

Υπόθεση:



Ο Χρόνης, υπάλληλος σε μια εταιρεία που πρόεδρος της είναι ένας αυστηρός ηθικολόγος, παριστάνει ότι έχει τις ίδιες ιδέες με αυτόν.
Κάποια μέρα η αδελφή του Χρόνη, τον πείθει να την αφήσει να διοργανώσει ένα πάρτυ σπίτι τους, στο οποίο όμως καλεί και τον γιο του προέδρου. 

Την επόμενη μέρα, η συμπεριφορά του προέδρου δίνει την εντύπωση στον Χρόνη ότι θα απολυθεί, ενώ εκείνος θέλει να του ανακοινώσει την προαγωγή του σε διευθυντή.
Μέσα σε όλα έρχεται να προστεθεί και η παρουσία του αυστηρού θείου του Χρόνη, του Πλουτάρχου, ο οποίος δεν θέλει να ενδώσει στον γάμο της κόρης του με τον δικηγόρο που αγαπά. 

Δείτε την ταινία



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης