Σήμερα η κλήρωση για την προσφορά της "ΘΕΑΣΙΣ"


Σήμερα το βράδυ ώρα 10.00, στο εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙ στη Βλαχέρνα, θα γίνει τελικά η κλήρωση για την προσφορά των Αγροτουριστικών κατοικιών "ΘΕΑΣΙΣ" στα Τζουμέρκα.

Η "καθυστέρηση" της κλήρωσης, οφείλεται στο γεγονός ότι η Βάσω Σκάρα, την εβδομάδα που μας πέρασε΄, είχε αθλητικές αγωνιστικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου ήταν αδύνατον αυτή η κλήρωση να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.



Έτσι, στην κληρωτίδα θα μπουν οι 123 αναγνώστες μας, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή με mail μέχρι την Κυριακή 26 Απριλίου. Από την κληρωτίδα, δια χειρός Βάσως Σκάρα, θα βγει ο τυχερός της προσφοράς

Όπως είναι γνωστό η προσφορά περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα τυχερό ζευγάρι, το οποίο μπορεί αν το επιθυμεί να έχει μαζί του από 1 έως 3 παιδιά.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και για έναν αναπληρωματικό νικητή, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον βασικό νικητή, που για διαφόρους λόγους θα αδυνατεί να ανταποκριθεί. 

Σημειώνουμε ότι το θέμα της πρωτοπόρου προσφορά μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της google.gr, το "άνοιξαν" περισσότεροι από 2.200 επισκέπτες μας. Πολλοί από αυτούς εκφράσθηκαν θετικά με σχόλιά τους και χαιρέτησαν αυτή την πρωτοποριακή προσφορά μας.

Για όλη αυτή την επιτυχημένη "ηλεκτρονική απήχηση" ο ΑΕΤΟΣ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες...!! 

Δείτε Εικονική Περιήγηση των Αγροτουριστικών κατοικιών ΘΕΑΣΙΣ 

 Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ  και ΕΔΩ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης