Ανθρωπιστική κρίση: Παράταση έως 30/5 για ένταξη στο πρόγραμμα


Από το Υπουργείο Εργασίας ανακοινώθηκε ότι δίνεται παράταση δέκα ημερών στην προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα του ν.4320/2015 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.



Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι παροχές οι οποίες θα δοθούν με εισοδηματικά κριτήρια αφορούν, τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικών παροχών, τη δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, χορήγηση επιδόματος ενοικίου και την επιδότηση σίτισης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους, ότι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω διαδικτύου, από την προσαρτημένη στη κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (http://www.ypakp.gr/) ή εάν δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική αίτηση γίνεται με την χρήση των κωδικών του δικαιούχου στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXISnet).

Επίσης, σε κάθε ΚΕΠ θα υπάρχουν πιστοποιημένοι χειριστές ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι οποίοι, εφόσον χρειάζεται, θα βοηθούν τους δικαιούχους στη συμπλήρωση της αίτησής τους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης