«Άραχθος-Τζουμέρκα:Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας»


Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Άραχθος – Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας»

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τη Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών ανακοινώνει τη λειτουργία έκθεσης φωτογραφίας... 



...με θέμα: «Άραχθος – Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας», όπου θα παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης της Αθήνας τα θαυμάσια και μεγαλοπρεπή δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου με τα οποία είναι σπαρμένη η προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  στις 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 7μμ στην αίθουσα 2 του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα.




Σχόλια

  1. Χρήστος Παπακίτσος: Τα Τζουμέρκα της Ηπείρου στο "Ζάππειο", στο Μέγαρο Ηπειρωτών Ευεργετών !!! Η πρωτοβουλία του "Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων...", της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών είναι άξια πολλών επαίνων!!! Τα Τζουμέρκα θα αποκαλύψουν, επιτέλους, στο Πανελλήνιο τις απείρου κάλλους ομορφιές τους!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης