Ταυτοποιήθηκε και τρίτος Ελληνας νεκρός από το Norman Atlantic


Ταυτοποιήθηκε η σορός και τρίτου Ελληνα επιβάτη του norman Atlantic, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Πρόκειται για τον Γεράσιμο Καζαντζίδη, τη σορό του οποίου αναγνώρισαν οι συγγενείς του που μετέβησαν στο Μπάρι. 



Οι άλλοι δύο νεκροί είναι ο Νίκος Παράσχης και ο Κώστας Κουφόπουλος, ενώ συνεχίζεται το θρίλερ με την τύχη του Γιώργου Δούλη, ο οποίος ενώ αρχικά θεωρούνταν νεκρός, από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς συγκαταλέγεται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

 Χθες το υπουργείο Ναυτιλίας κατέρριψε τους ισχυρισμούς του Ιταλού πλοιάρχου του Norman Atlantic περί ελληνικών καθυστερήσεων, με την αλληλογραφία μέσω της οποίας φαίνεται ότι το υπουργείο ενημέρωνε τις ιταλικές αρχές για την χωρητικότητα του πλοίου και τη λίστα των επιβατών από τις 11:40.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει το μαύρο κουτί που βρέθηκε στο πλοίο που χθες έδεσε στο Μπρίντιζι. Πυροσβέστης, εισαγγελέας και επιθεωρητές δεν κατόρθωσαν να επιθεωρήσουν το πλοίο καθώς υπάρχουν ακόμα φορτηγά, αυτοκίνητα και άλλα που σιγοκαίγονται, κάνοντας επικίνδυνη την παραμονή στο πλοίο.

Ταυτοποιήθηκε και τρίτος Ελληνας νεκρός από το Norman Atlantic

Στο μεταξύ, η εισαγγελία του Μπάρι άσκησε ποινική δίωξη σε άλλα δύο μέλη του πληρώματος, μετά τον καπετάνιο και τον επικεφαλής της πλοιοκτήτριας εταιρείας, αλλά και σε δύο εκπροσώπους της ελληνικής ναυλώτριας εταιρείας.

 
ethnos.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης