Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το έργο στην οδό Κομμένου


Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία παρά τις διαφωνίες των κατοίκων

Επίσκεψη στο έργο στην οδό Κομμένου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων, μετά τα παράπονα που έγιναν από κατοίκους της περιοχής. 



Ο Δήμαρχος Αρταίων επισκέφτηκε το έργο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Καραγεώργο, το Διευθυντή Προγραμματισμού Δ. Αρταίων κ. Τζαχρήστα και τη Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας Δ. Αρταίων κα. Γρύλλια.

Ο κ. Τσιρογιάννης δήλωσε κατηγορηματικά για το θέμα «Είναι ένα έργο που μελετήθηκε το 2011 και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, είναι ένα έργο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου και λήγει στις 31/12/2014.

Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει καμία αλλαγή στο φυσικό αντικείμενο του έργου λόγω του ότι είναι από ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και έχει ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα».

Ωστόσο, ο Δήμαρχος Αρταίων κατανοώντας τις ανησυχίες των κατοίκων, δεσμεύτηκε ότι με δημοτικούς πόρους θα κάνει τεχνικές παρεμβάσεις στο σημείο αυτό, τέτοιες ώστε να βοηθήσει στην προσβασιμότητα της περιοχής αλλά και να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των οδηγών που θα κινούνται στην περιοχή όσο και των κατοίκων αυτής.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης