Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας


Σε μια κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας "Γ.Μόραλης", πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του κ.Βασιλείου Γκανιάτσα με φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την προπολεμική Άρτα από το αρχείο του φωτογράφου Δημήτρη Μητσιάνη.



Η θεματική τεράστια,οι φωτογραφίες δυνατές και συγκινητικές και η διάθεση του κ. Γκανιάτσα να τις εκτυπώσει και να τις παρουσιάσει σε γυάλινες πλάκες, καθώς και η έκθεση παλαιών φωτογραφικών μηχανών, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.

Η έκθεση ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο εκδότη της Αρτινής Ευθύνης Κων/νου Βαίτση.Την εκδήλωση προλόγισαν ο δημιουργός της έκθεσης και η φιλόλογος  κ.Αικατερίνη Σχισμένου που απηύθυνε και τον χαιρετισμό του Ν.Στάμου.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αρταίων κ.Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ.Χάρης Παπάζογλου, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού κ.Κώστας Χαρακλιάς, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστασία Σίμου και Δημήτριος Βαρέλης, ο πρώην Νομάρχης Άρτας κ.Λάμπρος Ρίζος καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 29 Νοέμβρη και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις ώρες λειτουργίας της Πινακοθήκης


Σχόλια

  1. αν ήμουν δημοτικός σύμβουλος και δεν πήγαινα σε εκδηλώσεις τι θα γινότανε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά πιθανόν να μην ξαναεκλεγόσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης