Στην Άρτα η παράσταση «Ένα παράξενο απόγεμα»


Μια παράσταση – αφιέρωμα στη μνήμη του Σπύρου Μουστακλή 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης», το Α.Τ.Ε.Ι Ηπείρου και η καλλιτεχνική εταιρία «επωδός» παρουσιάζουν στην Άρτα την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα: 21.00 τη θεατρική παράσταση με το έργο του Αντώνη Δωριάδη: «Ένα παράξενο απόγεμα» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, Πριοβόλου 11. 




Η παράσταση είναι ένα αφιέρωμα στον μεγάλο αγωνιστή κατά της χούντας Σπύρο Μουστακλή που βασανίστηκε από τους συνταγματάρχες βάναυσα με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Η παράσταση παρουσιάζεται συνδυασμένη με αποσπάσματα ποιημάτων των Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη, Αργύρη Χιόνη και Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ.

Το έργο, το οποίο ο συγγραφέας έγραψε στο Παρίσι κατά την διάρκεια της επταετίας όπου ζούσε αυτοεξόριστος, έχει μεταφραστεί και έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου (Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Ιρλανδία, Μεξικό κ.α.) με εξαιρετική επιτυχία.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Ιορδάνης Καλέσης, Νικόλας Καριώτης· την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Σωκράτης Γεωργιάδης, τα κοστούμια ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, ενώ την σκηνοθεσία ο Βασίλης Κονταξής.

Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων), Δωρεάν για ΑΜΕΑ.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 14 ετών.

 Εμφάνιση 09.jpg

 Εμφάνιση 11.jpg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης