Ξεκινάει η Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών


Η 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στον χώρο Δημοτικής Αγοράς Πρέβεζας. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ιδρυτικής ομάδας της Π.ΕΝ.Α κ. Λεωνίδα Ραβανό, ύστερα από τα τελευταία γεγονότα στον αγροτοσυνδικαλισμό και τη δραματική κατάσταση που βιώνει ο πρωτογενής τομέας ιδιαίτερα στη Ήπειρο... 



...αλλά και την παρότρυνση πολλών αγροτών για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης αγροτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης (Α.Σ.Ο) - χωρίς κομματικές κατευθύνσεις- ήρθε η ώρα να γίνει η 1η ιδρυτική συνάντηση.

Σύμφωνα με τον κ. Ραβανό η ίδρυση μιας τέτοιας οργάνωσης στον αγροτικό χώρο δεν είναι ένα θέμα που θα ολοκληρωθεί από την μία ημέρα στην άλλη και γι΄αυτό θα ακολουθήσουν συναντήσεις, σε Άρτα, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα.

Ο κ. Ραβανός σημειώνει ότι αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να στηριχθεί από όλους και
απευθύνει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στην συνάντηση της Κυριακής, θυμίζοντας ότι απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής στην Π.ΕΝ.Α είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι κατά πλήρη επάγγελμα Αγρότης (κτηνοτρόφος, μελισσοκόμος ,δασοκόμος κτλ) και να είναι ασφαλισμένος στο Ο.Γ.Α.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης