Γραμματέας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Χ. Γκόκας


Γραμματέας της Ολομέλειας της Βουλής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη ο Βουλευτής Άρτας Χρήστος Γκόκας με 155 ψήφους, κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη στις 7 Οκτωβρίου 2014 στην Ολομέλεια της Βουλής σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.



Πιο συγκεκριμένα, με την συμμετοχή 200 Βουλευτών εξελέγησαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι νέοι Κοσμήτορες και Γραμματείς του Σώματος. Κοσμήτορες επανεξελέγησαν εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Κουκοδήμος και ο Ιορδάνης Τζαμτζής (151 θετικές ψήφοι, 35 λευκές και 12 άκυρες), ενώ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ επανεξελέγη ο Νάσος Αθανασίου (151 θετικές ψήφοι, 43 λευκές και 1 άκυρη).

 Γραμματείς επανεξελέγησαν εκ μέρους της Ν.Δ. οι Χρίστος Δήμας, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Μάξιμος Σενετάκης (151 θετικές ψήφοι, 35 λευκές και 12 άκυρες) και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Μπόλαρη (151 θετικές ψήφοι, 43 λευκές και 1 άκυρη).

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Γκόκας –βουλευτής Άρτας- (155 θετικές ψήφοι, 36 λευκές και 9 άκυρες) αντικαθιστά τον μέχρι σήμερα Γραμματέα Κώστα Τριαντάφυλλο.

 Οι Κοσμήτορες επικουρούν τον Πρόεδρο της Βουλής σε οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα, ενώ οι Γραμματείς του παρέχουν βοήθεια για την διεξαγωγή των συνεδριάσεων.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης