Σε Διεθνείς εκθέσεις τα αγροτικά προϊόντα της Άρτας


Από αύριο θα βρίσκονται στο Ελσίνκι και θα ακολουθήσουν Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη και η Βουδαπέστη

Στη Φιλανδική πρωτεύουσα θα προβληθούν τα τοπικά αγροτικά προϊόντα μέσω του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας - Φιλιππιάδας από αύριο 23 έως την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στα πλαίσια έκθεσης προβολής αγροτικών προϊόντων και θα ακολουθήσουν ακόμη τρεις εκθέσεις σε Σουηδία, Δανία και Ουγγαρία. 




Πρόκειται για πρόγραμμα προβολής των αγροτικών προϊόντων, στο οποίο συμμετέχουν από κοινού οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί: ΑΣΑΦ με πορτοκάλια, ακτινίδια μανταρίνια Άρτας, VENUS ροδάκινο Βέροιας, ο ΑΣΕΠΟΠ ροδάκινο και η Σκάλα Λακωνίας με τα πορτοκάλια βαλέντσια.

Οι τέσσερις συνεταιρισμοί είχαν υποβάλει πρόταση στο εν λόγω πρόγραμμα που έχει εγκριθεί για παρουσίαση των προϊόντων τους στις τέσσερις εκθέσεις με κυρίαρχο στόχο την προβολή τους και την εξασφάλιση νέων αγορών.

 Η αρχή γίνεται από αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή στο Ελσίνκι και θα ακολουθήσουν οι άλλες τρεις διοργανώσεις όπου και πάλι οι τέσσερις Συνεταιρισμοί της χώρας θα βρεθούν σε κοινό περίπτερο με τα προϊόντα τους.

 Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣΑΦ (Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας Φιλιππιάδας) όλα είναι έτοιμα, ώστε να γίνει μια καλοσχεδιασμένη προβολή με προϊόντα αλλά και ενημερωτικό υλικό.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης