ΑΡΤΑ: Από ασφυξία ο θάνατος του δεκάχρονου….


Θρήνος χωρίς τέλος στους Κωστακιούς

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας είναι αυτές που εκτυλίσσονται στους Κωστακιούς της Άρτας, οι οποίοι θρηνούν για τον άδικο χαμό ενός δεκάχρονου παιδιού.



Το αγγελούδι που έσβησε ανάμεσα σε μεγάλες ποσότητες από πίτουρα.... Στην επιχείρηση όπου ξεφόρτωνε ο πατέρας του. Εκεί όπου το παιχνίδι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε τραγωδία.

Η προσπάθεια που έγινε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους γιατρούς στο Νοσοκομείο της Άρτας προκειμένου να επαναφέρουν τον μικρό ήταν υπεράνθρωπη. Την διαπίστωσε και ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη νεκροτομή.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Καταγράφηκαν καρέ καρέ, από την κάμερα που λειτουργούσε στη μονάδα, και με βάση το υλικό αυτό η Αστυνομία και η Εισαγγελία Άρτας έχουν πλήρη κι ολοκληρωμένη εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.
Έτσι δεν κινήθηκε καμία περαιτέρω διαδικασία.

Ο θάνατος του μικρού, όπως ανέφερε στο Epiruspost.gr ο κ. Βουγιουκλάκης προήλθε από πνιγμονή.
Πρόκειται για την ασφυξία που προκαλείται από απόφραξη των αναπνευστικών οδών όπου είχαν εισχωρήσει μεγάλες ποσότητες από πίτουρο.

Οι Κωστακιοί και η Άρτα θρηνούν για τον άδικο χαμό του παιδιού και στις πέντε το απόγευμα θα είναι εκεί, για το τελευταίο του ταξίδι.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης