Χαμπίπης: Αποτελεί μεγάλη ευθύνη για μένα


Με την εκλογή του προεδρείου ξεκίνησε τις εργασίες του το νέο Περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου για τα επόμενα πέντε χρόνια

Όπως είναι γνωστό στη θέση του Γραμματέα εκλέχτηκε ο Δημήτρης Χαμπίπης ο οποίος ανεβαίνοντας στην θέση του στο προεδρείο είπε τα εξής:




 «Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τον επί κεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ κ. Γιώργο Ζάψα για την τιμητική πρόταση στο πρόσωπό μου. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους εσάς που επικυρώσατε την εκλογή μου στην θέση του Γραμματέα.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και συνάμα μεγάλη ευθύνη γιατί με τον Σταύρο Περγανά και την Τζένη Ταπραντζή θα πρέπει να εποπτεύσουμε την εύρυθμη λειτουργία του οργάνου.

Η συζήτηση, ο διάλογος, οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις ακόμη και η σκληρή αντιπαράθεση είναι προβλεπόμενα και αποτελούν βασικά συστατικά της δημοκρατικής διαδικασίας.

Η ευπρέπεια όμως, η ευταξία, ο πολιτικός πολιτισμός και η χρηστή διοίκηση σε ότι έχει σχέση με την αποτελεσματική λειτουργία του οργάνου είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Η καρδιά της Ηπείρου για τα επόμενα κρίσιμα πέντε χρόνια θα χτυπά εδώ μέσα και στο χέρι μας είναι με την στάση μας ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να προτάξουμε το δημοκρατικό ήθος που μας χαρακτηρίζει και που μας κάνει να διακρινόμαστε σαν Ηπειρώτες.

Δεσμεύομαι να θέσω στην διάθεση της προσπάθειας του προεδρείου την κατασταλαγμένη εμπειρία μου σαν στέλεχος της δημόσια διοίκησης αλλά και όλες μου τις δυνάμεις για να διασφαλίσουμε την ομαλή και κοινά αποδεκτή λειτουργία του οργάνου.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους και καλή, γόνιμη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης