ΒΙΒΛΙΟ: Χαράς Παπαβασιλείου «Άρωμα Μνήμης»


Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μακρυγιάννη»

Το βιβλίο «Άρωμα Μνήμης» της Χαράς Παπαβασιλείου, φιλολόγου που γεννήθηκε στην Πρέβεζα με καταγωγή από την Καστανιά Άρτας, παρουσιάζουν τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» και οι εκδόσεις «Γαβριηλίδης». 




Το «Άρωμα Μνήμης» είναι μια συλλογή διηγημάτων που ανασύρουν νοσταλγικές ιστορίες από την παιδική ηλικία της συγγραφέως, αλλά θίγουν και σοβαρές πλευρές της σύγχρονης πραγματικότητας με τις μεγάλες αλλαγές που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας και στον κόσμο συνολικότερα. 

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης». 

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Βαγγελιώ Μπρισένιου, κοινωνιολόγος, και ο Σωτήρης Σαρλής, φυσικός και σκηνοθέτης - ηθοποιός. 
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιμίκα Αξιώτη, ενώ κείμενα του βιβλίου θα αποδώσουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου. 

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Δημήτρης Βλαχοπάνος.

 Η φιλόλογος συγγραφέας Χαρά Παπαβασιλείου - Κουμούλη εργάστηκε ως καθηγήτρια στη δημόσια εκπαίδευση επί τριάντα χρόνια. 

Την Κυριακή στην Πρέβεζα


Σημειώνουμε ότι αντίστοιχη παρουσίαση του βιβλίου ''Άρωμα μνήμης'' της Χαράς Παπαβασιλείου θα γίνει και στην Πρέβεζα την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, 8:00 μμ  στην Αίθουσα Θεοφανείου του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Πρεβέζης, τηλ. 2682089238

Η Παρουσίαση του βιβλίου ''Άρωμα μνήμης'' της Χαράς Παπαβασιλείου θα γίνει από τον Δημήτρη Βλαχοπάνο, φιλόλογο και συγγραφέα, τον Μιχάλη Αυδίκο, θεολόγο, και την Κική Σακκά, μόνιμο μέλος του τμήματος Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης