Έτσι θα μοιάζει το σπίτι σας στον Άρη


Το να ζήσει ο άνθρωπος στον Άρη είναι μια συναρπαστική έννοια

Η καθιέρωση αποικιών στον κόκκινο πλανήτη, είναι κάτι δεδομένο και ήδη έχουν επιλεχθεί άτομα που πιθανών να κατοικήσουν εκεί, από Ολλανδική εταιρία.



Από την πλευρά της η NASA προγραμματίζει τις επανδρωμένες αποστολές της στον κόκκινο πλανήτη, με έναν στόχο που είναι να αξιολογήσει την δυνατότητα εκεί εάν ο Άρης έχει τους απαραίτητους πόρους για την ανθρώπινη επιβίωση, και εάν έχουμε την τεχνολογία για να τις δημιουργήσουμε.

Πρόσφατα, η NASA και Makerbot σχεδίασαν την πρώτη ανθρώπινη κατοικία, που χρησιμοποιεί τα υλικά είτε που βρίσκονται στον Άρη είτε που προέρχονται από τη γη, η οποία να είναι τρισδιάστατη.

Η πρώτη θέση απονεμήθηκε στο Noe Hornberger, ο οποίος σχεδιάζει τα τρισδιάστατα τυπωμένα αντικείμενα.

Το σχέδιό του, η βασίλισσα B , είναι ένα διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια, δύο-λουτρά που αποτελείται από τα εξαδικά δωμάτια που σχεδιάζονται πάνω σε ένα δεκαεξαδικό-βασισμένο πλέγμα.

Έχει ως σκοπό επίσης να προστατεύσει τους κοσμικούς ανθρώπους από τις ακτινοβολίες που θα εκτιθόταν κάτω από την ατμόσφαιρα του Άρη, χρησιμοποιώντας τις μειωμένες επιτροπές ουράνιου, καθώς επίσης και παρέχοντας τη χρησιμοποίηση ζεστασιάς μέσω των τοίχων, που θερμαίνονται χρησιμοποιώντας έναν υπόγειο εξωθερμικό χημικό αντιδραστήρα.

 enallaxnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης