ΠΗΓΕΣ: Δεν θα καταργηθούν τα καρτοτηλέφωνα


Τελικά γλύτωσαν από το ξήλωμα τα καρτοτηλέφωνα στις Πηγές Άρτας

Την Δευτέρα 23 Ιουνίου, δόθηκε όπως είναι γνωστό στη δημοσιότητα η έγγραφη διαμαρτυρία της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, σχετικά με την προοπτική του ξηλώματος των τριών καρτοτηλεφώνων που λειτουργούν στη περιοχή.



Το έγγραφο - διαμαρτυρία του Συλλόγου, απευθύνονταν στον ΟΤΕ Ιωαννίνων και Άρτας, ενώ παράλληλα κοινοποιήθηκε στο αρμόδιο Υπουργείο, στην Περιφέρεια Ηπείρου, ΠΕ Άρτας κ.λ.π. φορείς.

Σε εκείνο το έγγραφο ανάμεσα σ' άλλα υποστηρίζονταν ότι: "...Η λειτουργία των καρτοτηλεφώνων είναι συνυφασμένη και στενά συνδεδεμένη με την καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού μας ,αλλά και των υπολοίπων ορεινών χωριών του δήμου μας,ο οποίος εκ του νόμου είναι χαρακτηρισμένος ως Ορεινός Δήμος . Εξυπακούεται ότι ο πληθυσμός των χωριών μας είναι κατά πολύ ελλατωμένος ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες ,εν αντιθέσει με τους καλοκαιρινούς μήνες..."


Έτσι, ύστερα από ένα μήνα, η Δ/νση Εξυπηρέτησης Πελατών του ΟΤΕ με έγγραφό της με ημερομηνία 14/7/2014 προς τον Σύλλογο βεβαιώνει ότι: "...Τα τρία καρτοτηλέφωνα βαρέως τύπου, για τα οποία αναφέρεστε στην επιστολή σας, στις Πηγές Άρτας θα συνεχίσουν να λειτουργούν καθώς δεν έχει αποφασιστεί κατάργηση τους..."

Στην ίδια επιστολή ο ΟΤΕ  μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι: "...Η εταιρία μας έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας συνεχίζει την συστηματική προσπάθεια στην κατεύθυνση κάλυψης των αναγκών τους, σημερινών και μελλοντικών..." 

Μετά από αυτή την εξέλιξη το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα καρτοτηλέφωνα στα ορεινά χωριά των Πηγών φαίνεται ότι έχει πλέον βρει τη λύση του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης