Η Cyta μετατρέπει το σταθερό τηλέφωνο σε κινητό με την υπηρεσία Cyta 4U


Κοινός αριθμός τηλεφώνου στο σπίτι και εν κινήσει

 H Cyta, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου ανακοίνωσε την υπηρεσία Cyta 4U, με την οποία οι συνδρομητές της μπορούν να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και κλήσεις βίντεο μέσω smartphone και tablet χρησιμοποιώντας την συνδρομή τους στην σταθερή τηλεφωνία και τον αριθμό του σταθερού τους τηλεφώνου. 


Έτσι, ο συνδρομητής του Cyta 4U μπορεί να αξιοποιήσει από το κινητό του τους χρόνους ομιλίας του επιλεγμένου προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας της Cyta.

Οι κλήσεις μέσω του Cyta 4U προς σταθερά και κινητά στην Ελλάδα και αντίστροφα πραγματοποιούνται ως εθνικές κλήσεις, είτε ο χρήστης της εφαρμογής βρίσκεται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Οι κλήσεις από την υπηρεσία Cyta 4U προς σταθερά Cyta στην Ελλάδα καθώς και οι κλήσεις/βιντεοκλήσεις προς συνδρομητές ("community") της υπηρεσίας Cyta 4U, πραγματοποιούνται επίσης δωρεάν.

Το δίκτυο κάνει λόγο για πρωτοποριακή υπηρεσία για υψηλής ποιότητας κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις από smartphone και tablet μέσω χρήσης του σταθερού αριθμού Cyta που προσφέρει μόνο η Cyta Ελλάδος στους υφιστάμενους και νέους πελάτες της. Η παροχή της υπηρεσίας έγινε εφικτή μέσω της ενιαίας πλατφόρμας νέας γενιάς, τεχνολογίας IMS (IP Multimedia Subsystem).

Προσφορά γνωριμίας

Η Cyta Ελλάδος προσκαλεί τους πελάτες της να γνωρίσουν την πρωτοποριακή υπηρεσία και τα οφέλη της, προσφέροντάς τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα δωρεάν παγίου για τους δύο πρώτους μήνες. Στη συνέχεια το πάγιο διαμορφώνεται στην πολύ συμφέρουσα τιμή των €3 μηνιαίως.

Η ενεργοποίηση του Cyta 4U γίνεται είτε μέσω της πύλης πελατών my Cyta (υφιστάμενοι Πελάτες) ή τηλεφωνικά στο 13877. Η εγκατάσταση της εφαρμογής, στο smart phone ή tablet είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσα από το App store (συσκευές iOS) ή το  Google play (συσκευές Android).

Μοναδική προϋπόθεση για την εγκατάσταση και τη λειτουργία της εφαρμογής είναι η ύπαρξη ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet.


In.gr Τεχνολογία
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης