Καταχειροκροτήθηκαν τα μικρά "δελφίνια" της ΔΟΞΑΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος για 9η συνεχή χρονιά η ''9η Γιορτή Κολύμβησης ΔΟΞΑ 2014παιδιά 6,7,8 & 9 ετών'' που διοργάνωσε το κολυμβητικό τμήμα του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014. (Δείτε φώτο)



Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 300 κολυμβητές από 9 ομάδες του Αγρινίου, των Ιωαννίνων, και της Άρτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη των αρχαρίων τμημάτων του Συλλόγου μας που έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν.


Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των μικρών κολυμβητών, όλων των ομάδων, που συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης. Όλοι οι κολυμβητές βραβεύτηκαν με μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.


Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων που παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα κινητοποιήσεων για την πώληση του ΥΗΣ Πουρναρίου φρόντισε να παραμείνει το κολυμβητήριο ανοικτό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, το νερό ΄΄ Πηγές Κωστηλάτας΄΄ και τον κο Τρύφωνα Παππά για τη χορηγία τους, και τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια στους κολυμβητές για την προσπάθειά τους.

Και φέτος το καθιερωμένο ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΠΑΡΤΥ

Το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου μας έχει προγραμματίσει το καθιερωμένο πια καλοκαιρινό Party για τους κολυμβητές μας και τους γονείς τους την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 στην ταβέρνα Στο Ποτάμι δίπλα στο ΚΤΕΛ, πίσω από το γήπεδο της Δόξας στις 9μμ και τους καλεί για να γνωριστούν και να διασκεδάσουν.



Φώτο Philippos Psillias

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης