Με επιτυχία... το "σουβλάκι πάρτι" της Δόξας Άρτας !!


Χθες, Δευτέρα 14 Ιουλίου, το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου ΑΟ ΔΟΞΑ Άρτας, διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωσή του για τους κολυμβητές όλων των επιπέδων και τις οικογένειές τους

Κολυμβητές, γονείς, προπονητές και παράγοντες του συλλόγου πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά γνωριμίας και ψυχαγωγίας. 



Στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο της Αθήνας με 4 κολυμβητές σε 9 αθλήματα

Μετά την Έκτακτη Ημερίδα Ορίων που διοργανώθηκε την Παρασκευή 11 Ιουλιου 2014 από την Ε΄ Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων η ομάδα μας θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα γίνει από Τρίτη 22 έως Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο στην Αθήνα.

 

Ο Σύλλογος θα έχει συμμετοχή με 4 κολυμβητές σε 9 αγωνίσματα: Βάσσος Νεκτάριος 50μ ύπτιο, 100μ ελεύθερο και 50μ πεταλούδα, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα 50μ ελεύθερο και 50μ πεταλούδα, Ψυλλιάς Αλέξανδρος 50μ πεταλούδα, 50μ ελεύθερο και 200μ μικτή ατομική και Χλέτσης Άγγελος 100μ πεταλούδα.

Το γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογό μας δεδομένου ότι οι αθλητές μας δεν ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου για 4 μήνες στο μέσο της Αγωνιστικής κολυμβητικής περιόδου. Καλή επιτυχία στους κολυμβητές που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης