Συμμετέχουν στη διαρκή απεργία οι υπάλληλοι της ΠΕ Άρτας


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΠΕ Άρτας, αποφάσισε ομόφωνα στην έκτακτη Γ.Σ. των μελών του, να μην συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης, υλοποιώντας έτσι τις σχετικές αποφάσεις της ΟΣΥΠΑΕ και της ΑΔΕΔΥ.  


Σύμφωνα με το χθεσινό δελτίο τύπου του Συλλόγου, οι υπάλληλοι της ΠΕ Άρτας, τονίζουν ότι ο νόμος 4250/14 έχει κριθεί αντισυνταγματικός.

Το πλήρες κείμενο του δελτίου τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει ως εξής: 

"Μετά από απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γ.Σ. των μελών του με θέμα «ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ» και απεφάσισαν ομόφωνα:

Να μην συμμετέχουν σε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την "αξιολόγηση" υλοποιώντας τις σχετικές αποφάσεις της ΟΣΥΠΑΕ και της ΑΔΕΔΥ δηλώνοντας συμμετοχή στη διαρκή απεργία που κήρυξαν τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα ώστε να αποτραπεί στην πράξη ο νόμος 4250/14

Να μην συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης και να τα παραδώσουν ασυμπλήρωτα στο Σύλλογο.

Με το νόμο αυτόν καταργείται η ομαδικότητα και έρχεται ο ατομικισμός. Δημιουργούνται αντιπαλότητες μεταξύ των υπαλλήλων με τις συνέπειες που συνεπάγονται για τους πολίτες.

Ο νόμος αυτός σύμφωνα με τη γνώμη του Επιστημονικού Συμβούλιου της Βουλής κρίθηκε αντισυνταγματικός. Θα μας ρωτήσουν οι πολίτες εσείς θέλετε αξιολόγηση;

Απαντάμε Βεβαίως αλλά χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις, να γίνουν με τον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής από ειδικό επιστημονικό συμβούλιο με συγκεκριμένα κριτήρια ,μετρήσιμα ,αδιάβλητα και αντικειμενικά.

 Πριν τις αξιολογήσεις οι οποίες πρέπει , πρέπει να προηγηθούν η αναμόρφωση της διοίκησης ,να δημιουργηθούν οργανικές μονάδες και οργανογράμματα και βάσει αυτών να αξιολογηθούμε".

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης