Στη φυλακή οδηγείται ο Ηλίας Κασιδιάρης


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά τη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον των ειδικών ανακριτριών για τη συμπληρωματική κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. 



 Την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισαν κατά πληροφορίες οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος στους οποίους απολογήθηκε νωρίτερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και αρνήθηκε την κατηγορία την οποία χαρακτήρισε αστεία.

Η παραμονή του στο γραφείο των ανακριτριών διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα και ο κατηγορούμενος βουλευτής παρέδωσε σύντομο απολογητικό υπόμνημα, ενώ φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν μόνο στην συμπληρωματική κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας βρίσκονται συγκεντρωμένοι οπαδοί της ΧΑ οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον των δικαστικών λειτουργών. Εξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



 protothema.gr
 skai.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης