Θάνατος μυστήριο 44χρονης στα Ιωάννινα


Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην Οξυά Μονοδενδρίου

Η έρευνα της αστυνομίας στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. Κι αυτό γιατί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που δεν συνάδουν με ένα συνηθισμένο τροχαίο.



Η 44χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία, είναι σύζυγος ανώτερου τραπεζικού υπαλλήλου. Ζούσαν με την οικογένειά τους στα Γιάννινα.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως αναφέρει το epiruspost.gr και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο ακριβής χρόνος εξαφάνισης της γυναίκας.
Το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, σε γκρεμό τριάντα μέτρων στην Οξυά Μονοδενδρίου, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που θα δικαιολογούσε την παρουσία της στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το όχημα και η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκαν από έναν περηπατητή ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές. Η γυναίκα ήταν νεκρή στο αυτοκίνητο για περισσότερες από πέντε ώρες.

Η αστυνομία είναι αντιμέτωπη με έναν πραγματικό γρίφο και η έρευνα γίνεται με μεγάλη προσοχή και χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

Φως για την εξέλιξη της έρευνας αναμένεται από την επιτόπια αυτοψία του Ιατροδικαστή όπως και από τη νεκροτομή που θα ακολουθήσει καθώς έτσι θα προκύψει ο ακριβής χρόνος θανάτου. Επίσης σημαντικό στοιχείο για την πορεία της αστυνομικής έρευνας θα είναι ο πιθανός ή μη εντοπισμός τραυμάτων που μπορεί να έχουν προκληθεί προ του θανάτου της.

Προς στιγμήν δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάσυρση της σορού, προκειμένου να ελεγχθούν ένα προς ένα τα στοιχεία που θα διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου.

 Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη γυναίκα, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ αργά απόψε μετέβη και ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης