10 μυστικά για να επιλέξετε την τέλεια ξαπλώστρα!


Έτσι δεν θα σας πιάσουν «κορόιδο»!

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα! Αληθινός παράδεισος αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές όταν φτάσετε στην παραλία! Αυτά είναι μερικά μυστικά για να επιλέξετε τη σωστή ξαπλώστρα, στο σωστό σημείο.


  • Η ξαπλώστρα πρέπει να είναι φαρδιά και με στρωματάκι. Είναι πολύ πιο αναπαυτικές αλλά προσέξτε το στρώμα να μην έχει πλαστικό κάλυμμα ή δερματίνη, γιατί ανάβει στον ήλιο.
  • Η ομπρέλα καλύτερα να είναι μεγάλη, φτιαγμένη από καλάμια ή φοινικόφυλλα που κρατάνε μεγαλύτερη δροσιά. Επίσης φροντίστε να είναι αρκετά ψηλή, για να μην βγάλετε κανένα μάτι. Καλό θα είναι να υπάρχει αρκετός χώρος γύρω σας, ώστε να μπορείτε να μετακινείστε ανάλογα με την τροχιά του ήλιου.
  • Αν το σετ έχει και τραπεζάκι ακόμα καλύτερα. Το κινητό σας δεν θα γεμίσει άμμο. Το ίδιο και ο καφές ή η μπύρα σας!
  • Επιλέξτε ένα σημείο, όπου η θάλασσα μπροστά σας δεν θα έχει βράχια και θα είναι εύκολο να μπείτε και να βγείτε.
  • Μην κάθεστε στην πρώτη σειρά, γιατί περνάει συνεχώς κόσμος και αργά ή γρήγορα κάποιοι θα βγουν να παίξουν ρακέτες. Αυτό σημαίνει ότι θα σας σπάσουν τα νεύρα και θα φάτε και κανένα μπαλάκι στο κεφάλι!
  • Μείνετε μακριά από τα παιδάκια. Κάνουν ατέλειωτη φασαρία αλλά όχι περισσότερη από τις μαμάδες τους που τα κυνηγάνε, τη μια να φάνε, την άλλη να μην πάνε στα βαθιά κτλ κτλ. Και αφού δεν μπορείτε να τους πείτε να πάρουνε το κουβαδάκι τους και σ’ άλλη παραλία, καλύτερα να πάρετε εσείς το δικό σας και να πάτε παρακάτω.
Διαβάστε περισσότερα στο tsemperlidou.gr

 eirinika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης