Συνάντηση Τσιρογιάννη με τους εργαζόμενους του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


-«Απαραίτητη η συνέχιση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
 -Επιτόπια επίσκεψη στο υπό κατασκευή έργο: «Κατασκευή Νησίδων στην εθν.οδ. Άρτας-Ιωαννίνων στην περιοχή του Σκοπευτηρίου»

Με τους εργαζόμενους του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 


Παρουσία και υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», άκουσε με προσοχή αιτήματα και προβληματισμούς των εργαζομένων, που ανησυχούν για το μέλλον αυτής της τόσο σημαντικής κοινωνικής δομής.

Ο κος Τσιρογιάννης ξεκαθάρισε, πως δεν θα συναινέσει στην κατάργηση ή αντικατάσταση της δομής «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» από κάποια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με το ίδιο αντικείμενο, ενώ δήλωσε πως ως νέα Δημοτική Αρχή θα επιδιώξει να παραμείνουν οι Δομές και τα Προγράμματα που λειτουργούν σωστά.

Οι εργαζόμενοι μετέφεραν τα αιτήματά τους για συνέχιση και επέκταση του προγράμματος, για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, για διασφάλιση της σταθερής και τακτικής χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, καθώς και για αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του Προγράμματος, μέσω Μ.Κ.Ο. και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Θέλουμε ένα Δήμαρχο που να είναι δίπλα μας, να μη μας βλέπει μόνο ως ψήφους αλλά να καταλαβαίνει τι του λέμε», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Του ζήτησαν, δε, στήριξη και μεσολάβηση της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα των πληρωμών. «Θα κάνουμε το αυτονόητο», απάντησε ο κ. Τσιρογιάννης, προσθέτοντας πως πρέπει να βλέπουμε τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο πραγματικό τους επίπεδο, χωρίς κανείς να υπόσχεται και να αναλαμβάνει δεσμεύσεις που τελικά δεν θα πραγματοποιήσει.

 Επεσήμανε, ακόμη, ότι αναγνωρίζει το έργο και το ρόλο του προγράμματος, καταλήγοντας πως είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που χρήζουν φροντίδας, ενώ ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση βρίσκεται στο πλευρό τους, στον αγώνα που δίνουν για να συνεχίσει τη λειτουργία της αυτή η σημαντική κοινωνική δομή, κάτι, άλλωστε, που μετ’ επιτάσεως ζητούν και οι πολίτες.

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη στο υπό κατασκευή έργο: «Κατασκευή Νησίδων στην εθν.οδ. Άρτας-Ιωαννίνων στην περιοχή του Σκοπευτηρίου» 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στο υπό κατασκευή έργο: «Κατασκευή Νησίδων στην εθν.οδ. Άρτας-Ιωαννίνων στην περιοχή του Σκοπευτηρίου», μετά από πρόσκληση των επιχειρηματιών της περιοχής.

Ο κος Τσιρογιάννης είδε την πρόοδο υλοποίησης του εν λόγω έργου και άκουσε τους ανθρώπους που λειτουργούν επιχειρήσεις κατά μήκος του δρόμου, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεση τους στην υλοποίηση του έργου με τον τρόπο που κατασκευάζεται, διότι έτσι δημιουργούνται προβλήματα στην λειτουργία και στην τροφοδοσία των επιχειρήσεων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνουν μικρές τοπικές τροποποιήσεις στην μελέτη κατασκευής του έργου σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων και την ΕΥΔΕ ΜΕΔΕ, έτσι ώστε να μην αλλάξει ο σκοπός του έργου αλλά από την άλλη να εξυπηρετηθούν και οι υφιστάμενες επιχειρήσεις της περιοχής, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργίας και τροφοδότησής τους. Ο κος Τσιρογιάννης δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στους επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου να επιλυθεί το εν λόγω πρόβλημα που τους απασχολεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης