Επίσκεψη του Τσιρογιάννη στο ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Άρτας


Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους φορείς της Άρτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» επισκέφθηκαν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας. 


Εκεί ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Κουμπούρα Γιάννη και τα μέλη του Δ.Σ. για τα θέματα που αφορούν τη μετακίνηση και την κυκλοφορία των πολιτών καθώς και για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο κος Τσιρογιάννης από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του ΚΤΕΛ που και αυτό με τη σειρά του βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πολιτών. Ενώ σημείωσε πως αυτό που προέχει είναι να πραγματοποιούνται ασφαλή δρομολόγια και να προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.

Ο κος Κουμπούρας μετέφερε το μείζον αίτημα και πρόβλημα της Διοίκησης που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της έκτασης στην οποία στεγάζεται ο σταθμός των Υπεραστικών Λεωφορείων. Όπως εξήγησε αυτό που ζητούν είναι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της ιδιοκτησίας της έκτασης (είτε παραχώρηση κατά χρήση είτε αγορά από το ΚΤΕΛ), η οποία ανήκει στο Δημόσιο και δεν έχει παραχωρηθεί στο Δήμο όπως οι παράπλευρες εκτάσεις στην παραλίμνια περιοχή, ώστε να μπορέσουν να εκσυγχρονίσουν τις εγκαταστάσεις παρέχοντας με τον τρόπο αυτό καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο κος Τσιρογιάννης δεσμεύτηκε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλευρό της διοίκησης πιέζοντας με όποιον τρόπο μπορεί ώστε να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν. «Η συνεργασία μας είναι δεδομένη», τόνισε ο κος Τσιρογιάννης, προσθέτοντας πως γνωρίζει το σημαντικό ρόλο των ΚΤΕΛ τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο και τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη μιας περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης