Διανομή τροφίμων ενόψει του Πάσχα από το Δήμο Αρταίων


Σήμερα Πέμπτη 10/4 ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί αύριο, από το Δήμο Αρταίων η διαδικασία της δωρεάν διανομής τροφίμων ενόψει του Πάσχα σε 400 περίπου άπορες οικογένειες

Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν με την ευγενική χορηγία τοπικών επιχειρήσεων. 


Η διανομή ξεκίνησε το πρωί στο κτίριο πίσω από τον Ι.Ν. Μάξιμου Γραικού, από την Αντιδήμαρχο Αρταίων κυρία Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου  με τη βοήθεια υπαλλήλων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το χώρο επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης, ο οποίος συνομίλησε με τους πολίτες και αντάλλαξε ευχές εν όψη του Πάσχα, δηλώνοντας ότι αυτή είναι μια ελάχιστη προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου προς τους συνδημότες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Η  Αντιδήμαρχος κυρία Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου δήλωσε ότι ο  Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της αλληλεγγύης προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι δίπλα στους δημότες μας που έχουν ανάγκη.

Έτσι ενόψει  του Πάσχα και αξιοποιώντας την καλή διάθεση των επιχειρηματιών προέβη σε μια φιλανθρωπική δράση που στόχο έχει να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Τέλος η κυρία Βασιλάκη ευχαρίστησε για λογαριασμό του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια και ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης