Επίσκεψη Τσιρογιάννη στην Ιερά Μητρόπολη Άρτας


«Θα έχουμε άριστη συνεργασία με την Μητρόπολη και θα στηρίξουμε το κοινωνικό της έργο» 

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους φορείς της Άρτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Ιγνάτιο. 


Ο κος Τσιρογιάννης εξήρε το σπουδαίο έργο αλλά και το ρόλο της Εκκλησίας στις δύσκολες αυτές συγκυρίες. Και από τις δύο πλευρές τονίσθηκε ότι σε καιρούς, όπως αυτούς που διανύουμε πρωτεύοντα ρόλο έχουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η προστασία τους, η στήριξή τους, η αναβάθμιση των παρεχόμενων προς αυτούς υπηρεσιών.

Ο Μητροπολίτης υπογράμμισε πως η Εκκλησία ό, τι μπορεί το πράττει και πως πάντα υπάρχουν πολλοί τρόποι και δρόμοι συνεργασίας όλων των φορέων μια περιοχής που θα αναδείξουν όχι μόνο τις ανάγκες της κοινωνίας αλλά και θα την στηρίξουν.

«Πρόγραμμα, συνεργασία, αγώνας, ενότητα. Μετεκλογικά πρέπει ο καθένας να έχει διάθεση για συνεργασία και να βάλει πάνω από όλα το καλό της πόλης και των πολιτών», είπε ο κκ Ιγνάτιος. «Πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με κάθε φορέα, με τον καθένα ξεχωριστά, και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Όλοι ζούμε στην ίδια κοινωνία και θέλουμε το καλό της πόλης και των πολιτών της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο κος Τσιρογιάννης έκρινε αναγκαία την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των κοινωνικών υποδομών, επισημαίνοντας πως μεταξύ άλλων θα πρέπει η προσέγγιση των ευάλωτων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων να γίνει με διακριτικό αλλά αποτελεσματικό τρόπο.

«Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πρέπει να στηριχθούν», είπε ο κος Τσιρογιάννης, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως ως νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό αυτών των δημοτών. Προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε άριστη συνεργασία με την Μητρόπολη και θα στηρίξουμε το κοινωνικό της έργο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης