Κούλουμα από το Δήμο Αρταίων


Την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, ο Δήμος Αρταίων θα γιορτάσει τα παραδοσιακά Κούλουμα στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κων/νος Βάγιας» δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να γευτούν σαρακοστιανά εδέσματα και να διασκεδάσουν με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα. 


Τα νηστίσιμα, όπως χαλβάς, ελιές, τουρσί, λαγάνες, φασολάδα θα διατίθενται στο κοινό δωρεάν.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. περίπου, θα προσφέρονται στους δημότες και στους επισκέπτες, σουβλάκια και κρασί, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, στην πλατεία Κιλκίς και στην πλατεία Μονοπωλίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικη συναυλία από το Κεντρικό Ωδείο Άρτας, το Σάββατο στις 12.30, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις του τριημέρου της Κ. Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Δημήτρης Κέφης ανέφερε: « Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε, όλοι έχουμε ανάγκη από γέλιο και διασκέδαση, την οποία η περίοδος του Καρναβαλιού την προσφέρει απλόχερα.

Καλούμε όλους τους Αρτινούς, αλλά και τους επισκέπτες που θα επιλέξουν το Δήμο μας για τις Αποκριές, μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης και ξεγνοιασιάς να γιορτάσουν μαζί μας τα παραδοσιακά Κούλουμα, την Κ. Δευτέρα στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου, με μουσική, χορό και νηστίσιμα φαγητά. Καλή Αποκριά σε όλους!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης