Καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών σε τρεις νομούς


Ξεκίνησε από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και συνελήφθη τελικά στην Αμφιλοχία...  

Η σύλληψη ενός νεαρού εμπόρου ναρκωτικών ήταν περιπετειώδης. Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας δέχθηκε την πληροφορία για ύποπτο όχημα που είχε φορτώσει σάκους ναρκωτικών ουσιών από την περιοχή Παλαμπά Θεσπρωτίας.


Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Όταν το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε και του έγινε σήμα για έλεγχο, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. 

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Πρέβεζας ώστε να αναλάβουν δράση. Η καταδίωξη συνεχίστηκε κι εκεί. Ο οδηγός αψήφησε τα μπλόκα που είχαν στηθεί, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα διόδια στο Άκτιο και συνέχισε καταδιωκόμενος.

 Η πορεία του τελικά σταμάτησε στην Αμφιλοχία καθώς εκεί εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και δεν είχε διέξοδο διαφυγής. Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών περίπου 110 κιλών.

Από την έρευνα της αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος είναι...μπουμπούκι. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Ηγουμενίτσας το οποίο αφορά σε παρόμοιες περιπτώσεις μεταφοράς ναρκωτικών.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης