Παγκόσμιο το μήνυμα της Κύπρου


Επισημαίνει σε αποκλειστική δήλωσή του στην «ΓΝΩΜΗ» ο πρόεδρος Βάσος Λυσσαρίδης 

Την αισιοδοξία του, ότι η Κύπρος θα τα καταφέρει, έστω κι αν χρειαστεί να καταφύγει στον εσωτερικό δανεισμό, εξέφρασε με αποκλειστική δήλωση που έκανε προς την «Γνώμη της Άρτας», ο ιστορικός ηγέτης, πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Βάσος Λυσσαρίδης,...


...ενώ παράλληλα σημείωσε πως η τελευταία απόφαση της Κυπριακής Βουλής αποτελεί παγκόσμιο μήνυμα και απάντηση στην προσπάθεια του παγκόσμιου κατεστημένου, να κυριαρχήσει το οικονομικό επί του πολιτικού.

Παγκόσμιο μήνυμα αποτελεί και η δήλωση που έκανε προς την «Γ» και ο ιστορικός ηγέτης Βάσος Λυσσαρίδης, ο οποίος επεσήμανε: 

«Η απόφαση της Κυπριακής Βουλής, είναι ιστορικής σημασίας, όχι μόνο για την Κύπρο και για την Ευρώπη, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η προσπάθεια του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου να μετατρέψεις τις κυβερνήσεις σε υποχείρια όργανα και να εδραιώσει την κηδεμονία του οικονομικού επί του πολιτικού, προσέκρουσε στην απόφαση ενός μικρού λαού να υπερασπίσει όχι μόνο την δική του κυριαρχία, αλλά και να δώσει μήνυμα πρώτα προς τους λαούς της Νότιας Ευρώπης, αλλά και παγκόσμια. Ασφαλώς και είναι δυνατόν να υπάρξουν συνέπειες, οι οποίες όμως έπρεπε να είχαν προβλεφθεί. Οι συνέπειες όμως απ’ την αποδοχή, θα ήταν δυσμενέστερες».

 gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης