Αποστρατεύτηκε ο Δημήτρης Τσιότσιος


Παραμένει ως ταξίαρχος ο αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου Κ. Τρομπούκης και ο ταξίαρχος Γιώργος Λελοβίτης, που υπηρετεί ως Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας

Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υποστράτηγος Δημήτριος Τσιότσιος, που υπηρετούσε ως γενικός αστυνομικός διευθυντής Ιονίων Νήσων και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στην Άρτα. 


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «Το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω εννέα (9) Υποστρατήγους Γενικών και Ειδικών, εκ των οποίων μία (1) Υποστράτηγος Ειδικών Καθηκόντων - Υγειονομικός, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες».

Γενικά περιορισμένο ήταν το εύρος των κρίσεων για τους ταξίαρχους της Ελληνικής Αστυνομίας και οι προαγωγές έγιναν με το σταγονόμετρο. Τριάντα εννέα ταξίαρχοι παραμένουν διατηρητέοι και είκοσι ένας αποστρατεύονται.

Στη θέση του παραμένει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης. Μάχιμος αξιωματικός που έχει υπηρετήσει σε νευραλγικά πόστα είναι ευτύχημα που θα συνεχίσει να προσφέρει στην ελληνική αστυνομία και στην περιοχή.

Διατηρητέος κρίθηκε και ο ταξίαρχος Γιώργος Λελοβίτης, που υπηρετεί ως Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας.

Οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία συνεχίζονται και σειρά παίρνουν οι Αστυνομικοί Διευθυντές.

gnomiartas.gr
epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης