Θα επωμιστούν οι ιδιοκτήτες τις περικοπές στους μισθούς


Στα τέλη της περασμένης βδομάδας, μία από τις μεγάλες εταιρίες των Ιωαννίνων έκοψε την καθιερωμένη πίτα σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Και η εκδήλωση αυτή ήταν διαφορετική καθώς, σε καιρούς κρίσης, επεφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις για τους εργαζόμενους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.


Μέχρι τη λίμνη ακούστηκαν τα χειροκροτήματα όταν οι ιδιοκτήτες ανακοίνωσαν ότι θα επωμιστούν οι ίδιοι τις περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων  εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης και θα τους επαναφέρουν στα προηγούμενα επίπεδα που ξεπερνούν τις καταργημένες συλλογικές συμβάσεις. Ούτε μειώσεις προσωπικού έχει κάνει  η εταιρία ούτε μειώσεις μισθών.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες κάνει απλά και την κάνει πολύ καλά,  τη δουλειά της. Είναι η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ. Και το καλύτερο για το τέλος. Σείστηκε η αίθουσα συθέμελα όταν ο αειθαλής Άλκης Χήτος, από μικροφώνου προέτρεψε τη Διοίκηση της εταιρίας να δώσει και επιπλέον αυξήσεις στους εργαζόμενους για τους οποίους αναφερόμενος τόνισε: «Σας έχω όλους παιδιά μου». Τους αξίζει ένα μπράβο για το παράδειγμα που δίνουν σε δύσκολες εποχές.

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης