Συνταξιούχος αστυνομικός με δώδεκα κιλά ηρωίνη


Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών κατέγραψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Στα χέρια τους έπεσαν δώδεκα κιλά ηρωίνης, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο μεταφορέας της ποσότητας αυτής είναι συνταξιούχος αστυνομικός!


Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί. Τα ναρκωτικά που είχαν προορισμό την Ιταλία ήταν σε 22 συσκευασίες μέσα σε κρύπτη ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ-μπακάζ. 

 Ο δράστης που ξεκίνησε από την Φλώρινα, αντέδρασε όταν στην πύλη εισόδου για τις αναχωρήσεις προς το εξωτερικό άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού, άρχισαν να κάνουν έλεγχο και στο δικό του αυτοκίνητο ,μάλιστα με ελιγμό επιχείρησε να διαφύγει όμως συνελήφθη.

Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμενικού εντόπισε την ηρωίνη. Ο συλληφθείς, αν και απόστρατος χρησιμοποιούσε ακόμη την αστυνομική του ταυτότητα, για να διευκολύνει τις παράνομες δραστηριότητες του όπως εκτιμούν οι λιμενικοί. 

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης