Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η πολιούχος Αγία Θεοδώρα


Βοήθησε και ο καλός καιρός και η Άρτα γέμισε πιστούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας 

Με συμμετοχή πολλών πιστών και απ’ την Άρτα, αλλά και από πολλά μέρη της πατρίδας μας, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας της πολιούχου Αγίας Θεοδώρας. 


Λίγο πριν είχε πραγματοποιηθεί η πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βέροιας κ. κ. Παντελεήμονος, ενώ είχε προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικοπόλεως κ.κ. Χρυσόστομου.

Η λιτάνευση κατά τα καθιερωμένα άρχισε απ’ την Αγία Θεοδώρα και διέβη την οδό Β. Πύρρου, ακολούθως την οδό Σκουφά, την οδό Αμβρακίας, Τζαβέλλα, για να καταλήξει και πάλι στον εορτάζοντα ιερό ναό.

Στην κορυφή της λιτανείας οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστος Γκόκας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς, ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, οι δήμαρχοι Ν. Σκουφά Στάθης Γιαννούλης, Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος και Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας, εκπρόσωποι μαζικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των αρχών.

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ