"Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία"


Διαμαρτυρία των κατοίκων της Πρέβεζας για το οδικό δίκτυο προς Ηγουμενίτσα μέσω... facebook 

«Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία, κάποιος την έγραψε στον τοίχο του... facebook». Με αυτό τον τρόπο αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι της Πρέβεζας για τη νέα «καταστροφή» της εθνικής οδού.


Η σφοδρή κακοκαιρία που επικράτησε όλο τον χειμώνα στην περιοχή, σε συνδυασμό με την κακή, το λιγότερο, κατασκευή του εθνικού δικτύου όλης της Δυτικής Ελλάδας, οδήγησαν για μια ακόμα φορά στην... καθίζηση μέρους του δρόμου.



Μάλιστα, για να κάνουν ευρύτερα γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δημιούργησαν σελίδα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο facebook, με τον τίτλο «Ο δρόμος της ντροπής Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας», όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες και ειδήσεις που αφορούν στις καταστροφές και τις κακοτεχνίες της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

 Η οριστική λύση στα προβλήματα που καταγράφονται στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού αναμένεται να δοθεί από το ΕΣΠΑ, στο οποίο έχει ενταχθεί το έργο με προϋπολογισμό δυόμισι εκατομμύρια ευρώ.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης, αφορά την αποκατάσταση σε τμήμα μήκους 500 περίπου μέτρων. 

Περιλαμβάνει την κατασκευή οπλισμένου επιχώματος, μετά των απαιτούμενων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου (χωματουργικά, τεχνικά, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση – ασφάλιση και αποχέτευση- αποστράγγιση). Επίσης περιλαμβάνει και τις απαιτούμενες εργασίες για την παράκαμψη της κυκλοφορίας μέσω της Λυγιάς.



Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης